Mirant la bellesa els ulls de l’Arantxa Rueda

Arantza és una artista i creativa, àcida, icònica i vital. Juga amb papers fins a trobar aquella composició que atrapa, dones que prenen el seu paper de protagonistes indubtables, creant bellesa a partir de parts de paper. Descobrim la seva visió? ⠀

Què és la bellesa? On la trobes?

Considero bellesa allò que t’atrapa o et crida l’atenció per alguna cosa. Allò que et convida a reflexionar, a preguntar-te com està fet o com s’haurà creat, sigui tant per les persones com per la naturalesa. Considero que la bellesa és bastant subjectiva, que moltes vegades intervé l’harmonia visual i que depèn de les nostres experiències o referències visuals, encara que en alguns punts puguin trobar-se.  

Hi ha molts llocs on trobar bellesa, però amb les quals més m’identifico són amb la naturalesa, l’art, la creativitat i el dia a dia. Sóc de les quals trobo bellesa al carrer, en les persones, en la fruiteria etc. 

Quina imatge representa per tu la bellesa?

En la primera imatge que he pensat en llegir la pregunta ha estat el romancesco. Quan vaig veure aquesta verdura per primera vegada em vaig quedar impactada de com la naturalesa pot crear aquestes formes.

De quina manera aportes bellesa?

Si ho relaciono més amb el meu treball ho faig a través de la imatge i concretament a través del collage. El que considero més bonic del meu procés és retallar peces de diferents llibres que moltes vegades no han estat junts en la mateixa prestatgeria. De sobte imatges de diferents èpoques, temàtiques, colors… s’ajunten i creen una cosa nova. Això em fascina i em sembla increïble. Ja només l’acte d’anar a buscar revistes, conèixer gent en els llocs on les venen, estar una estona triant quin paper vull portar-me i tot aquest procés previ al collage en si, és bellesa pura.

Per què l’aportes d’aquesta manera?

Perquè és un procés creatiu que em sembla fascinant, m’encanta unir coses diferents, barrejar, provar, experimentar i deixar fluir el meu jo més intuïtiu: sóc una mescla de moltes coses.

Gracies per acompanyar-me un dia més a descubrir la mirada de la Judit i la seva manera d’aportar bellesa. Pots seguir el seu treball a través de:
@arantxarueda

Si vols conèixer d’on neix aquesta iniciativa, pots donar una volta per la meva pàgina web, inscriure’t a la NL o seguir-me a Instagram.
M’encantaria fer camí amb tu.

Una abraçada, Gisela

Reader Interactions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GiselaFerreJoiera

Hola! Sóc la Gisela

M’agrada dir que sóc inventora d’objectes que són ancoratges emocionals que connecten amb qui ets i qui vols ser. Aquest espai vol ser una manera d’apropar-nos, descobrir i meravellar-nos del món que ens envolta. Vens amb mi?

cluc_logo_verde