AnnitaKlimt

Descobrim la bellesa d’Annita Klimt

Avui ens apropem a la visió d’Annita Klimt, artista visual que uneix el collage amb la poesia, creant unes imatges senzilles on la dona és protagonista, i que donen espai a la “bellesa de les coses simples” i afegeixo jo, alhora extraordinàries. Ens endinsem a la seva visió de la bellesa?

¿Què és bellesa? i on la trobes?

La bellesa és allò que m’estarrifa la pell. Allò que, entre la multitud, crida la meva atenció. Que em fa retrocedir per a tornar a mirar. Allò que em deixa tocada diversos dies, fins i tot setmanes.
La trobo a tot arreu. Per a mi són belles les petites coses que ens regala la vida. Un gest, una paraula, una mirada quan ningú ens veu, una persona, una cançó, un moment, una obra d’art, un passeig, un objecte oposat.

Quina imatge representa per tu la representa?

Per a mi la bellesa és una flor. O un paisatge retratat en analògic. L’olor de les fulles d’un llibre de fa cinquanta anys. Per a mi la bellesa és el gra que tindrà la fotografia d’aquest paisatge quan el reveli. O el precís moment en el qual decideixo pegar dos trossos de paper perquè sento que estaven predestinats a estar junts.⠀

De quina manera aportes bellesa? I per què?

Intento aportar bellesa a través de la imatge i de la paraula. La majoria de vegades a través del collage amb imatge. Altres vegades a través del collage amb paraula. També estic molt interessada en la fotografia. La digital perquè és instantània i els meus processos de creació necessiten d’immediatesa. L’analògica per la part romàntica del procés i pels acabats.

L’aporto d’aquesta manera perquè és la forma que tinc d’expressar-me. El collage per a mi és una forma d’arqueologia. Sempre vaig voler ser arqueòloga i encara que la meva vida em va portar per altres camins considero que al final no m’he allunyat tant. Busco i trobo.
Vaig començar amb el collage en el 2013 i des d’aleshores crec que fem una bona parella.

Gracies per acompanyar-me en el descobriment de veure la bellesa d’Annita. Podeu seguir el seu treball a través de:
@annitaklimt
www.annitaklimt.com

Si voleu conèixer d’on surt aquesta iniciativa, pots donar una volta per la meva pàgina web, inscriure’t a la NL o seguir-me a Instagram.
M’encantarà fer el camí amb tu.

Una abraçada,
Gisela

Reader Interactions

GiselaFerreJoiera

Hola! Sóc la Gisela

M’agrada dir que sóc inventora d’objectes que són ancoratges emocionals que connecten amb qui ets i qui vols ser. Aquest espai vol ser una manera d’apropar-nos, descobrir i meravellar-nos del món que ens envolta. Vens amb mi?

cluc_logo_verde