labellesa

Descobrim la bellesa amb la Montse Pujada, la Lluïsa Silla i la Noni Barea

Avui venim un trio de tres, i quin trio! Connectades entre elles, es disposen avui a fer-nos viatjar per la seva visió de la bellesa, i ens permeten cada una des del seu punt de vista, mirar tot allò que veiem des d’una altre perspectiva. Som-hi?

La bellesa és…? On la trobes?

Montse: Per a mi, la bellesa és la mirada amb la que veiem el món. La trobo en un somriure, en una caricia, en unes paraules, en una reflexió, en la vulnerabilitat. 

Lluïsa: La bellesa per mi és quelcom, sigui natural o elaborat pels humans o animals, que em desperti una emoció. La trobo generalment en el medi natural, però també als llocs que habitem, pobles, ciutats…

Noni: Per mi la bellesa és molt simple, un moment de calma, una cançó que m’emocioni, un passeig per un bosc verd, sentir cantar els ocells…. tancar els ulls i respirar…….

Quina imatge representa per a tu la bellesa?

M: Una mirada de complicitat, per exemple. Sigui amb qui sigui.

LL: Quan hi ha una comunió i equilibri entre el fet per l’home i la natura. Acompanyat d’una melodia com el soroll de l’aigua i amb el verd dels arbres com a teló de fons. Tot banyat per un sol nodridor.

N: les flors, les fulles els seus colors… Les textures del teixits, la seva suavitat, els seus colors… Hi ha tanta bellesa per tot arreu, només cal obrir els ulls ben oberts o tancar-los i deixar anar la imaginació….

De quina manera aportes bellesa?

M: La bellesa l’aporto amb la mirada i el respecte cap a qui estic o cap a les dones amb qui treballo. A la vegada que cap a mi mateixa. L’aporto d’aquesta manera perquè valoro tant cada història personal! Em sembla d’una bellesa magnífica. Totes tenim una història de superació personal que necessita ser reconeguda.

LL: Despertant a les persones el valor que tenen els espais i quina és la millor manera d’habitar-los. Els  vull apropar el meu coneixement i posar-lo al seu servei. L’aporto d’aquesta manera perquè és la meva forma natural de sentir-ho, des de molt petita que he apreciat les sensacions de benestar que ens aporten els espais i materials poc manipulats i connectats amb el que som, natura viva.

Pots seguir coneixent tot el que fa la Montse a:
@montsepujada
https://montsepujada.com/

A la Lluïsa:
@niudarquitextura
@lheuredelpati
https://niudarquitectura.com/

A la Noni Barea:
@nonibarea
https://www.nonibarea.com/

Si vols conèixer d’on neix aquesta iniciativa, pots donar una volta per la meva pàgina web, inscriure’t a la NL o seguir-me a Instagram.
M’encantaria fer camí amb tu.

Una abraçada, Gisela

Reader Interactions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GiselaFerreJoiera

Hola! Sóc la Gisela

M’agrada dir que sóc inventora d’objectes que són ancoratges emocionals que connecten amb qui ets i qui vols ser. Aquest espai vol ser una manera d’apropar-nos, descobrir i meravellar-nos del món que ens envolta. Vens amb mi?

cluc_logo_verde