ClucBellesa

Descobrim la bellesa segons la LauraAsturgó

La Laura es presenta sempre com “La Maquilladora que no es maquilla”. I això no em digueu, ja és tota una declaració d’intencions. Les seves samarretes són missatges directes i potents, ella transmet energia pura. A per ella?

La bellesa és…? On la trobes?

Jo sempre dic que per mi la bellesa és actitud. Actitud davant la vida. És mirar d’una altra manera les coses. És buscar-la en qualsevol moment i lloc. La trobo cada dia en coses rutinàries, en moments del dia a dia. La trobo en qualsevol cosa que em faci sentir bé, com una posta de sol, el mar, una muntanya, una cançó, una paraula, una espelma d’una olor que m’agradi, un llibre, una planta. 

Quina imatge representa per a tu la bellesa?

Una posta de sol davant del mar amb tota la gamma de colors que genera o damunt d’una muntanya rodejada de natura, o la textura dels núvols. Aquesta fotografia defineix molt bé el que considero bellesa.

De quina manera aportes bellesa?

Jo crec que aporto bellesa ajudant a altres dones a adonar-se de la seva pròpia bellesa. Totes les persones són boniques, totes. El problema és que tendim a veure’ns els defectes, les marques, els granets, els ulls aixíns o aixans, i ens oblidem de les coses boniques que tenim. Jo intento que totes les dones amb les que treballo es vegin boniques i sàpiguen apreciar allò que tenen. Que aprenguin a mirar-se amb una mirada més amable.

Per què l’aportes d’aquesta manera?

Vaig tenir un trastorn alimentari fa molts anys que em va ajudar a canviar la manera que tenia d’entendre la bellesa. Vivim en una societat on hi ha uns estàndards de bellesa que no representen a la majoria de la població i això genera moltes inseguretats perquè volem assemblar-nos al que normativament ens han dit que és bell. Intento ensenyar a les dones que no ha de ser així. La majoria no encaixen dins del cànon de bellesa però tenen moltíssimes coses que les fan ser boniques i precioses igualment. Simplement els cal adonar-se’n i és el que intento fer amb la meva feina.

Pots seguir coneixent tot el que fa la Laura a través de:
@lauraasturgomakeup
https://www.lauraaasturgo.com/

Si vols conèixer d’on neix aquesta iniciativa, pots donar una volta per la meva pàgina web, inscriure’t a la NL o seguir-me a Instagram.
M’encantaria fer camí amb tu.

Una abraçada, Gisela

Reader Interactions

GiselaFerreJoiera

Hola! Sóc la Gisela

M’agrada dir que sóc inventora d’objectes que són ancoratges emocionals que connecten amb qui ets i qui vols ser. Aquest espai vol ser una manera d’apropar-nos, descobrir i meravellar-nos del món que ens envolta. Vens amb mi?

cluc_logo_verde