AnaisCalabuig

L’Anaïs Calabuig ens descobreix la seva visió de bellesa

L’Anaïs és un tot terreny amb unes bones rodes i visió panoràmica, desprèn una energía desbordant, lliure i plena de creativitat, la seva manera de comunicar és estimulant i ens fa veure allà on no hi veiem res. La descobrim? 

Què és la bellesa?

Per a mi la bellesa és allò tangible o intangible que dóna sentit a la nostra vida en tant que ens emociona i que ens connecta amb la nostra humanitat.

Està demostrat que allò que és bell és més difícil que sigui destruït o atacat, perquè ens sorgeix un respecte innat, gairebé místic cap a les coses belles.

També que, en barris on s’han fet esforços per introduir elements bonics s’ha millorat l’índex de delinqüència i també s’han revitalitzat.

La bellesa és omnipresent i omnipotent. És en totes les coses que per una cosa o una altra tenen la capacitat d’atrapar-nos, d’emocionar-nos, d’encissar-nos, de meravellar-nos. És com deien els romàntics allò sublim.

Per tant, la puc trobar a tot arreu, ja sigui en un petit gest d’un cambrer que fa malabars amb sis plats a les mans o en un obra de Degas.

Quina imatge la representa?

És curiós perquè de forma immediata i sense pensar m’ha vingut al cap una seqüència de la pel·lícula de El Perfum. El protagonista sent la bellesa de la vida a través de les olors, sent l’essència de totes les coses dins seu, i l’acompanya una música preciosa.

¿De quina manera l’aportes?

Ajudant a les persones a sentir-se representades en la seva essència per la seva marca, trobant una identitat única, original, vinculada a la seva personalitat, a la seva història i el seu propòsit i fent que aquesta identitat es faci visible i arribi a les persones adients que volen trobar una marca o una persona com aquesta.

Ajudo a connectar persones a través d’elements bells, elements que emocione, que es recorden i que simbolitzen.

Per què l’aportes d’aquesta manera?

Perquè crec que si perdem la bellesa ens perdrem a nosaltres mateixos. La bellesa ens fa més humans, ens fa més curosos, més atents, ens fa per dir-ho d’alguna manera, millors persones.

Una cosa naturalment lletja, també pot ser bella. Però una cosa on no s’hi ha posat amor, descuidada, maldestre, no pot ser bella.

I últimament sento que moltes coses es fan des del no saber, des de la inèrcia, sense buscar una bellesa, només una funció immediata, i així només estem fent que malmetre la nostra educació visual, ens estem tornant analfabets visuals. Una posició perillosa que compromet la nostra capacitat d’opinar i de tenir criteri en un món eminentment visual.

Per això intento posar una mica de bellesa i de criteri a aquest món que viatja ràpid, sense brúixola ni sabates.

Pots seguir coneixent tot el que fa l’Anaïs a través de:
@anaiscalabuig
https://anaiscalabuig.com/

Si vols conèixer d’on sorgeix aquesta iniciativa, pots donar una volta per la meva página web, inscriure’t a la NL o seguir-me a Instagram.
M’encantaría fer camí juntes.

Una abraçada, Gisela

Reader Interactions

GiselaFerreJoiera

Hola! Sóc la Gisela

M’agrada dir que sóc inventora d’objectes que són ancoratges emocionals que connecten amb qui ets i qui vols ser. Aquest espai vol ser una manera d’apropar-nos, descobrir i meravellar-nos del món que ens envolta. Vens amb mi?

cluc_logo_verde