BellezaCluc

La bellesa segons Ariadna Carrascull de @nubedecarbon

Avui ens endinsem en el món d’una fotògrafa molt especial. La seva peculiar forma de comunicar i fer-se present, ens impulsa a endinsar-nos en el nostre cos. A redescobrir-nos amb altres ulls. A mirar-nos amb una mirada més neta. A sentir la nostra bellesa.

Què és la bellesa?

La bellesa ho és tot. Per a mi no és un concepte, no és un marc teòric ni una estructura. La nostra ment ha après a catalogar i etiquetar les coses per així sentir que les entenem i que les podem controlar. La bellesa no és res de tot això. La bellesa se sent, es percep, t’arriba. Voler catalogar-la o emmarcar-la en formats és una forma molt terrenal que, encara que a vegades és necessària, sol ser un destilador de la seva essència primària. La bellesa és la vida. Allò quotidià i allò extraordinari.

On la trobes?

Trobo la bellesa, o el què per a mi és la bellesa, en la llum. La llum del sol, la llum de la lluna, la llum dels ulls d’una persona, la llum que t’aporta al cor una mirada, la llum d’unes paraules, la llum d’un llibre a mitja tarda davant del mar, la llum de la vida. La vida és llum, foscor i ombres, i quan es mostra davant meu, ja sigui a través del que és material o del que és físic, simplement em deixa boja. La bellesa la trobo en les persones que s’abracen i permeten que la resta ho fem igual.

Quina imatge representa per tu la bellesa?

La imatge que representa per a mi la bellesa és una persona lliure. Despullada, vestida o com sigui. Una persona que se sent lliure i que es mostra amb tot el seu poder, amb tota la seva vulnerabilitat, això és el que la bellesa és per mi. Una realitat que a cada cos és diferent, perquè som úniques.

Per a mi la bellesa és l’olor de tarongers, la llum del meu poble, el so del mar, caminar descalça sobre l’herba, ballar sota la pluja,…

De quina manera aportes bellesa?

Aporto bellesa sent coherent amb els meus valors, amb els meus ideals i amb el meu activisme. Ho faig essent jo mateixa i compartint-me des de la realitat que visc i sento. Som cossos lliures i mereixedors d’amor, i se’ns ha pres tant tot això que el millor que puc fer és recordar a la resta que tot ha sigut una trampa, que som infinitament suficients. Aporto bellesa de la millor manera que sé, compartint-me real, directa i sincera.

Per què l’aportes d’aquesta manera?

Ho faig a través de la fotografia perquè és la meva manera de comunicar tot allò que amb paraules em queda curt. Quan una té un talent, el pitjor que pot fer és negar-se’l, perquè el nega a la resta del món. Jo vaig decidir abraçar-lo quan vaig sentir que amb ell podia expressar-me millor, i la meva sorpresa va ser adonar-me que a més, podia ajudar a altres persones. La fotografia és molt poderosa, terapèutica, bella, sincera i directa. És tot el que soc i molt més, i la meva eina de poder per a compartir-me.

Pots seguir coneixent a l’Ariadna a:
@nubedecarbon
https://www.ariadnacarrascull.com/

Si vols conèixer d’on sorgeix aquesta iniciativa, o les coses que invento, pots donar una volta per la meva página webdar una vuelta por mi  pàgina web, inscribirte a la NL o seguir-me en Instagram. Me encantaría hacer el camino juntas

Una abraçada, Gisela

Reader Interactions

GiselaFerreJoiera

Hola! Sóc la Gisela

M’agrada dir que sóc inventora d’objectes que són ancoratges emocionals que connecten amb qui ets i qui vols ser. Aquest espai vol ser una manera d’apropar-nos, descobrir i meravellar-nos del món que ens envolta. Vens amb mi?

cluc_logo_verde