Thenordicleaves

La bellesa segons la Cristina Sopo de The Nordic Leaves

Les persones, la comunicació i la sostenibilitat són les 3 grans passions de la Cris. La seva visió de bellesa està íntimament lligada també a aquests 3 elements, ben bé com les la roba que dissenya, i és que amb ella tot sembla un cercle tancat. Us hi apropeu?

La bellesa és…? On la trobes?

Entenc la bellesa com una representació d’allò que ens proporciona un plaer visual. Sobretot, la meva visió de la bellesa s’enquadra en entendre-la com un aspecte molt personal. Un aspecte del què depèn molt dels ulls amb els que es miri. És a dir, on intervenen les nostres experiències, passions i valors. 

En el meu cas, la bellesa en sentit ampli la puc trobar en múltiples llocs i formes, doncs intento identificar la bellesa de les petites coses, valorant les seves imperfeccions com aspectes genuïns. 

Si ho porto a la bellesa més personal, m’identifico més amb la bellesa natural. fora d’estereotips i alineada amb els meus valors personals. 

Quina imatge representa per a tu la bellesa?

Si he d’escollir potser per a mi podria representar-la aquesta fulla d’eucaliptus. En primer lloc, per ser una representació de la natura i amb la seva olor poder transportar-me a ella només amb tancar els ulls, en segon lloc per la seva simplicitat i forma i en tercer lloc, perquè la seva bellesa sota el meu punt de vista és atemporal, essent bella tant en la seva versió fresca com seca.

De quina manera aportes bellesa?

La veritat és que mai m’havia plantejat que jo aportava bellesa i em sembla una pregunta preciosa per fer-se. Pensant en mi com a Cristina, crec que aporto bellesa des de dues perspectives diferents. 

Per una banda, explorant i creant peces a través del disseny de moda sostenible. Buscant la bellesa en la senzillesa, la comoditat i el benestar de les persones. Aportant a la moda una alternativa natural, en contacte amb allò artesanal.

Per una altre com a psicòloga i coach, oferint una visió de la bellesa alineada al benestar, sobretot allunyada de l’exigència d’haver de ser. Doncs potenciar la bellesa personal, pot ser un reflex de la nostra identitat sempre en coherència amb nosaltres i en benefici del missatge que volem aportar.

Per què l’aportes d’aquesta manera?

Potser és una aportació quasi inconscient. Crec que la meva visió de la bellesa sobretot es basa en una bellesa natural, allunyada dels estereotips i per tant una bellesa que ens apropi al nostre benestar tant físic com psicològic. I és en aquesta confluència, entre la psicologia i el disseny, on trobo aquesta visió 360º que busca que cadascun pugui crear la seva pròpia bellesa. Entenent la bellesa, com la representació personal i que reflecteix la nostra pròpia autenticitat. 

Pots seguir coneixent tot el que fa la Cris a través de:
@thenordicleaves
@cristinasopo
https://www.thenordicleaves.com/

Si vols conèixer d’on neix aquesta iniciativa, pots donar una volta per la meva pàgina web, inscriure’t a la NL o seguir-me a Instagram.
M’encantaria fer camí amb tu.

Una abraçada, Gisela

Reader Interactions

GiselaFerreJoiera

Hola! Sóc la Gisela

M’agrada dir que sóc inventora d’objectes que són ancoratges emocionals que connecten amb qui ets i qui vols ser. Aquest espai vol ser una manera d’apropar-nos, descobrir i meravellar-nos del món que ens envolta. Vens amb mi?

cluc_logo_verde