Anheloderiberas

La bellesa des dels ulls de la Judit d’Anelho de Riberas

La Judit és pura sensibilitat i delicadesa. La seva obra, la seva mirada i la seva manera de comunicar ens porta a redescobrir els moments més senzills i quotidians, a donar-li un nou pes. Captura la immensitat del mar i ens hi porta endinsar-nos, suaument i pausadament. Delicada sensació que t’impregna. La descobrim?

Què és la bellesa? On la trobes?

La bellesa és el silenci intern, la pau que em produeix estar a prop del mar, sentir la desbordant immensitat davant meu i escoltar com l’horitzó em diu que està tot bé, que haig de seguir el camí que em marca la intuïció. La bellesa és sentir el vaivé de l’aigua sobre la meva pell, posar la mà sobre la seva superfície, buscar petxines a la deriva. La bellesa és que et passi el temps volant mentre observes el fet més simple.

Quina imatge representa per tu la bellesa?

No havia tingut mai una cámera d’aigua fins fa molt poc i sóc una amant incondicional de la fotografia analògica. Vaig aconseguir fa uns anys una càmera homogràfica i me la vaig endur una tarda mentre es ponia el sol dins de l’aigua. Vaig poder capturar aquell moment tan preciós mentre sentia la llum dèbil, l’aigua al meu voltant, la pell vestida del sol d’estiu. Jo sola, sense ningú més. I aquella fotografia no va sortir a la llum fins que no vaig acabar el carret. Màgic, no?

De quina manera aportes bellesa?

M’encanta buscar i crear l’oportunitat de compartir la passió que tinc pel mar i com m’inspira en tot el que faig. Transmetre i despertar la sensibilitat de les petites coses per fixar-se en el que ens envolta de veritat. Un petit impuls a la desconnexió digital que tant ens arrossega i que tan cega torna a la gent. Sóc una persona molt conceptual I tot el que neix al voltant d’Anhelo sorgeix d’un moment, una sensació, un record o un pensament.

Cada història, cada arruga em transmet allò autèntic, la bellesa en el seu màxim esplendor. Un detall que defineix la col·lecció “De Mayor…”: un conjunt d’il·lustracions amb les quals vull fer pensar, recordar i inspirar. La gent gran com a protagonistes.

Perquè l’aportes d’aquesta manera?

Sempre he viscut molt intensament tot el que i qui m’envolta i he après a absorbir el que m’enriquia de veritat. Tinc la necessitat com a persona sensible d’expressar el que penso i sento i la millor manera que he trobat fins al moment és amb Anhelo de Riberas. Un projecte que des del principi defineixo com a efímer. “Històries efímeres com el vaivé de les aigües” és el seu baseline i el seu resum perfecte.

Gracies per acompanyar-me un dia més a descubrir la mirada de la Judit i la seva manera d’aportar bellesa. Pots seguir el seu treball a través de:
@anhelo_de_riberas

Si vols conèixer d’on neix aquesta iniciativa, pots donar una volta per la meva pàgina web, inscriure’t a la NL o seguirme a Instagram.
M’encantaria fer camí amb tu.

Una abraçada, Gisela

Reader Interactions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GiselaFerreJoiera

Hola! Sóc la Gisela

M’agrada dir que sóc inventora d’objectes que són ancoratges emocionals que connecten amb qui ets i qui vols ser. Aquest espai vol ser una manera d’apropar-nos, descobrir i meravellar-nos del món que ens envolta. Vens amb mi?

cluc_logo_verde