Una mirada a la bellesa de la Susana de Sumiwithsoul

Tot el que fa la Susana té una aura de misteri, energia i power que et deixa bocabadada. Ella ja de per si és captivadora, imagineu-vos la seva visió de bellesa. Capbusseu-vos-hi, i disfruteu.

La bellesa és…? On la trobes?

La veritat és que el meu concepte de bellesa ha anat mutant al llarg del temps. Actualment associo la bellesa amb el concepte autenticitat i minimalisme. Quan parlo d’autenticitat faig referència als éssers vius. Per una banda penso amb animals i plantes com a éssers purs que ja porten aquesta autenticitat/puresa/bellesa innata. 

Per altra banda les persones, que quan iniciem el camí de la vida també ho fem en l’autoconeixement. Com més a gust estàs essent com ets, fent el que t’agrada i vivint la vida a la teva manera, el que projectem a l’exterior és bellesa, i no ho dic des de un pla físic sinó digues-li energia o poder de l’atracció, generant un interès que va més enllà de la bellesa física definida sota els criteris d’uns cànons de moda establerts per la ‘societat’.

D’altra banda també parlo de minimalisme que ho aplicaria més en les coses/objectes, on el ‘menos es más’ acapara tota la meva atenció.

Quina imatge representa per a tu la bellesa?

Per mi una imatge on la natura en calma és la protagonista, representa la bellesa.

De quina manera aportes bellesa?

Intento mostrar qui sóc a través del que faig de la forma més autèntica que puc, tot i que és molt difícil arribar a transmetre tot el que et passa pel cap! Ho intento a través d’en quin ritme es couen les creacions i el projecte, amb quines persones em relaciono durant l’evolució del projecte, a vegades te n’adones que et desvies del camí i que ho estàs fent des de la inconsciència, i tornes a desprogramar-te per tornar a la teva essència… no sé si s’entén.

Per què l’aportes d’aquesta manera?

Perquè penso que li dóna sentit a la bellesa si l’entenem des del ser, des d’on és creada, no des de l’estètica únicament, tot i que acaba agafant una forma a l’ull humà. Penso que si la llegim des de aquí el nostre concepte i lectura amplia el camp de visió deixant de banda les modes.

Pots seguir coneixent la Susana a:
@sumiwithsoul
https://www.sumiwithsoul.com/

Si vols conèixer d’on neix aquesta iniciativa, pots donar una volta per la meva pàgina web, inscriure’t a la NL o seguir-me a Instagram.
M’encantaria fer camí amb tu.

Una abraçada, Gisela

Reader Interactions

GiselaFerreJoiera

Hola! Sóc la Gisela

M’agrada dir que sóc inventora d’objectes que són ancoratges emocionals que connecten amb qui ets i qui vols ser. Aquest espai vol ser una manera d’apropar-nos, descobrir i meravellar-nos del món que ens envolta. Vens amb mi?

cluc_logo_verde